Svakodnevnica

Мрак у подруму нестаје чим се убаци обична искра

Нисам Нострадамус и не предвиђам будућност, али, ово су догађаји који нас сигурно чекају и то већ за неколико недеља.

Нова пандемија ће ударити свом снагом. Медији ће вирусну причу довести до хистерије уз помоћ измишљене агенде о комбинацији вируса омикрона и мајмунских богиња и створити нову „смртоносну“ мутацију. Како ће је назвати, потпуно је небитно. Борис Џонсон није прихватио да нова пандемија почне у Великој Британији и експресно је натеран да да оставку. Шинзо Абе, ликвидиран је исти дан. Већ су брутално уклоњени председници свих држава који су се директно, отворено и јавно супротставили спровођењу Манифеста. Жованел Моизе, Хаити, Џон Магуфули, Танзанија, Моамер ел Гадафи, Либијска Џамахирија, Хамед Бакајоко, Обала слоноваче, Садам Хусеин, Ирак, Пјер Нкурунзизе, Бурунди, Амброз Дламини, Свазиленд, Уго Чавез, Венецуела… Рат у Украјини ће ескалирати и довести до онога због чега је и покренут. Несташица хране и распад светског банкарског система уз суноврат свих валута. Рат у Украјини је глобалистички пројекат. Вакцина против корона грипа је глобалистички пројекат. Вакцина је генетски деимунизер, није лек. Хидрогел у ампулама је генетички инжењеринг, није суспензија за лечење. Милијарде доза спаковане су одавно у магацинима широм света и чекају на почетак глобалне дистрибуције. Вратиће се маске, карантини и ванредна стања. Несташицом хране и новца глобалисти ће покушати да натерају људе да се вакцинишу. У тржним центрима, војска и полиција ће делити бесплатне пакете са храном, под само једним условом. Само уз потврду о вакцинацији. Сва храна и лекови и средства за хигијену биће одузимани и по градовима и по селима. Глобални нови, сатанистички поредак претвориће, тренутним великим ресетом, цео свет у концентрациони логор.

Да би данас Луциферов Манифест, баш као некада Марксов и Енгелсов, био спроведен како је замишљено, све националне државе и све светске религије морају да буду неутралисане и њихови грађани обездржављени и претворени, силом, у апатриде. На жалост, за два народа, одређена је потпуна екстерминација. Дакле, физичко уклањање. Над семитским Јеврејима биће покушан потпуни и коначни Холокауст. Морају да нестану, јер су директни потомци небеског, Исусовог, сербанског народа. И над грађанима Србије биће спроведен локални Армагедон и апсолутно уклањање са ових простора, јер се код њих налази све оно што је потребно за конкретно спровођење Луциферовог Манифеста. Одатле и Србија и Израел први у свету и добијају све могуће вакцине против короне, први у свету добијају лабораторије за генетски инжењеринг, једини у свету добијају аеросолне и крвне отрове кроз ваздух, воду и храну, први у свету добијају ИТ подршку и инфраструктуру и први у свету постављају комплетну земаљску 5 Г мрежу, која ће бити стављена у функцију почетком 2024. године. Над семитским Јеврејима сатанисти су, пре два миленијума, извршили туркијски Терсун, оптуживши их, лажно, да су издали Бога. Наметнули су им апсурдну и вечну анатему издајничког и губитничког племена, баш као што су урадили и Србима.

Али… Али… Увек то проклето – али… Овај пут проклето за спроводнике нове агенде. Иако су осмислили свој сатанистички пројекат, још пре два миленијума, сада би само морали и да га спроведу у завршну фазу… И ту им се појавио заиста драматичан проблем. Потценили су Правоверне.

А ако потцените ратног противника, обично изгубите рат.

Глобалисти, апсолутно сигурни у своју моћ, опуштени у својој бахатости, заборавили су ко изговара главну реченицу у овој илузионистичкој представи – Ја сам Алфа и Омега. Илуминати су очекивали да ће им назив оправдати и поклонити им нову илуминацију Бог ноћне светлости, на тацни. На жалост, Сербани нису само Чувари знања. Чувају и још нешто, једнако важно. Мрак у подруму нестаје чим се убаци обична искра. Код Сербана је оцило. Кресиво. Четири С. Сербани су Чувари и Исусове светлости и Луциферове ватре. Сербани знају. Било би добро да о томе размисли и супротна страна и то пре него што заједничка штета елиминише појединачну корист.

Свака заједница има заједнички циљ. Сваки појединац има лични циљ. Сврха доле написаних текстова и порука у њима имају јасан циљ. Један човек пише – Васко Васовић.

Ilustracija: crazycrow.com

Odgovorite